Červený čaj Golden Monkey se původně vyrábí v provincii Yunnan v Číně.
Tvar čajových lístků je pevně svázaný, baculatý a majestátní.
Čajové lístky jsou tmavé barvy s výraznými zlatými chloupky.
Čajový výluh je světlé barvy, svěží a dlouhé vůně, bohaté, osvěžující
a povzbuzující chuti. Spodní část listů je rovnoměrně červená,
něžná a světlá, díky čemuž je červený čaj Kung Fu oblíbený po celém světě.
Hmotnost: 50 gram
Země původu: Čína, provincie Yunnan
Instrukce:
1. Dávkování čaje: 3 gramy
2. Teplota vody je 90-100 stupňů.
3. Použití metody vaření Kungfu: Výluh by měl být připraven rychle.
1. až 3. šálek jsou vždy hotové za 1 sekundu. První šálek slouží k
umytí čaje a nekonzumuje se. Od 4. zalití šálku se doba louhování
prodlužuje na 3 sekundy, 5 sekund a 8 sekund. Tímto způsobem
se nápoj vyrábí po částech. Poté se víko konvičky nepoužívá.