Čaj oolong Da Hong Pao známý také jako Rudé roucho má tmavěhnědé volně svinuté lístky.
Tento oolong (wulong) má oranžovohnědý nálev plné, charakteristické chuti.
Da Hong Pao dokáže osvěžit bez nadměrné stimulace organismu. Čaj je více
oxidovaný (fermentovaný). K čaji se pojí mnohé legendy a je právem označován za krále
wulongů. Pochází z hory WuYi z odnoží slavných čajovníků na této hoře. Mimo jiné patří do
desítky nejoblíbenějších čínských čajů.V tomto případě Vám nabízíme střední třídu ceny spolu
s vysokou kvalitou čaje.
Příprava:
Na jeden gaiwan či jinou nádobu o objemu 120 - 200 ml použijeme cca 2-3 g čaje, čaj přelijeme
vodou o teplotě 90 až max. 95 °C (pro první nálevy vždy nižší hranice teploty).
Čaj louhujeme podle chuti.Čaj je vícenálevový.
Hmotnost: 45 gram Velikost krabičky: 15,4x12,7x4,8 cm
Třída kvality: Nejvyšší